Fleximaal APP

Fleximaal APP voor een dubbeltje op de eerste rang

In de APP bouw geldt de wet van de grote getallen. Dus de productie kosten worden gedragen door grote aantallen gebruikers. Vandaar dat de APP ook relatief goedkoop is. Een website plus webshop plus boekhoudsysteem voor maar 49 euro per maand plus 168 euro per jaar aan secure hosting.

Door de wet en regelgeving moeten de gegevens 7 jaar plus het lopende jaar bewaard worden. Dat wil zeggen dat Fleximaal NV uw stukken 8 jaar moet bewaren. En omdat alle bedrijfsgegevens er inzitten wilt u dat wel op een veilige manier. Dus moeten er ook SSL certificaten op de servers lopen, en moeten de servers dag en nacht bewaakt worden. Dit zijn flinke investeringen in processorkracht, mankracht en backup capaciteit. Daarom is de hosting ook iets duurder.

Het verdienmodel van de APP gaat er tevens van uit dat de APP zelf een marketing tool is. Mensen willen na verloop van tijd functionaliteten toevoegen, en dat kan allen een programmeur van Fleximaal doen. Dat is ook niet erg duur, dat kan al voor 45 euro per uur. Daarnaast heeft de APP een backend met daarin een webshop waarin de diensten en producten van partners worden aangeboden. Denk aan drukwerk van visitekaartje, briefpapier, vormgeving website en website templates.